Strömma krog & kanalbar

För andra gången denna sommar besökte sambon och jag Strömma krog & kanalbar på Värmdö. Den första gången vi var där hade jag inte kamera med mig och hade för den delen inte heller börjat blogga. Jag blev då helt förälskad i deras burgare och då vi ändå var ute på Värmdö var vi bara tvungna att ta en liten omväg för ytterligare en lunch. Jag tog självklart burgaren och sambon valde den inkokta laxen.


Burgaren är gjord på högrev och har istället för bacon en lite kraftigare skiva av rökt sidfläsk med ett täcke av smält ost. Till detta serverades pommes, majonäs, en fräsch sallad och saltgurka. Jag måste nog påstå att det är en av de bästa burgarna jag ätit. Dock var köttet denna gång lite för genomstekt för min smak (som gärna vill ha mitt kött lite mer "rare"), men trots det var jag väldigt nöjd. Enligt utsago var sambons lax riktigt fin den med och serverades med färskpotatis, dillmajonäs och inlagd gurka. Tyvärr tänkte jag inte på att smaka den, men jag litar på hennes omdöme.

Servicen var som den tidigare gången vi var där allert och otroligt vänlig, de hade verkligen koll. Att stället är populärt går heller inte att ta miste på och precis efter vi kom dit hade de redan folk på väntelista för lunch. Men personalen verkade ha koll och fixade in de flesta på 10-15 minuter. Strömma krog & kanalbar är väl värt ett besök.

// Daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0